Telefonia IP:Exploreu les solucions definitives amb telex

En un món on la comunicació ha esdevingut una eina clau dels negocis, telex és un líder innovador en l’oferta de solucions de telefonia ip per a empreses. Amb l’objectiu d’optimitzar les comunicacions de veu de la seva empresa, telex és el vostre soci estratègic, entenem les necessitats úniques de cada empresa, especialment les pimes, i volem millorar les capacitats de comunicació amb la màxima qualitat i seguretat. 

La importància de la telefonia a les empreses

Les comunicacions de veu, la telefonia, es un servei crític a qualsevol empresa i organització. És un servei bàsic, amb uns requeriments de disponibilitat sense interrupció, d’alta qualitat (un so clar sense talls ni diafonies) i màxima seguretat. El client sempre cerca i vol les millors tarifes. I les característiques avançades d’un sistema de telefonia, quan estan ben configurades i utilitzades, son una avantatge competitiva. Una bona recepció de les trucades, un missatge a la bústia, o la disponibilitat mòbil, pot ser el factor diferencial per que un client quedi satisfet.

Què es la telefonia IP?

La tecnologia de telefonia IP no és més que el servei de telefonia existent des de fa anys, portat al núvol. Amb una qualitat de so digital, alta disponibilitat, amb les característiques més avançades i gran escalabilitat i creixement

Avantatges i beneficis de la Telefonia IP per a empreses: Seguretat, integració i qualitat de servei

La telefonia IP per empreses ofereix una sèrie d’avantatges revolucionaries que canvien el curs de la vostra comunicació interna i externa. A telex estem compromesos a proporcionar solucions que milloren l’eficiència i la productivitat laboral reduint els costos. Els avantatges inclouen:

  • Fàcil ús. Tothom utilitza el telèfon, i no cal cap formació per utilitzar les noves eines de telefonia IP. Els sistema és molt intuïtiu
  • Flexibilitat i mobilitat: Amb les nostres solucions, els vostres empleats poden comunicar-se i respondre les trucades no importa on es trobin, sigui a l’oficina, teletreballant, o al carrer.
  • Escalabilitat. A mesura que el vostre negoci creix el sistema de telefonia de telex s’hi adapta, augmentant el nombre d’extensions, i ampliant els tipus de servei
  • Solució completa. Telex us ofereix addicional a la telefonia ip, telefonia mòbil i accessos de fibra dels millors carriers del mercat, per que només tingueu que parlar amb un sol proveïdor.
  • Sense lligams, sense permanència. Els nostres clients saben que poden marxar el mes següent, i és per això que estan amb nosaltres tota la vida.
  • Reducció de costos. Zero inversions, i tarifes competitives us ajudaran a estalviar els costos telefònics, especialment en trucades internacionals.
  • Fàcil integració al CRM. La nostra telefonia s’integra sense esforç amb sistemes CRM, millorant la facilitat de les interaccions amb els clients.

Amb la nostra telefonia IP al núvol, garantim la màxima seguretat i una qualitat de servei incomparable, assegurant que les comunicacions dels nostres clients són protegides contra intrusions i interrupcion 

Com és el procés de canvi de sistema.

En el procés de venda us assessorem per entendre les vostres necessitats i presentar-vos la millor solució. En el procés de canvi, telex s’encarrega de tot el procés d’alta d’extensions, migració de números de telèfon, configuració del sistema i dels dispositius, i proves. I des del primer dia suport directe amb tècnics experts en telefonia que us ajudaran a extreure tot el suc a les funcionalitats avançades del vostres sistema, garantint la satisfacció dels vostres empleats, i dels clients i proveïdors que comuniquen amb vosaltres.

Per què escollir telex com el vostre proveïdor de serveis de telefonia?

Telex tenim un departament especialitzat en la venda, instal·lació, suport i manteniment de sistemes de telefonia: telextelecom (www.telextelecom.cat). Hem triat les millors solucions de telefonia al núvol, telefonia mòbil i línies d’accés del mercat, amb la millor qualitat, disponibilitat, seguretat i preus. Us garantim un procés d’instal·lació fàcil i segur, i un suport personalitzat.

Escollir telex significa associar-se a un líder en solucions de telefonia IP que s’estén més enllà de la tecnologia per oferir un servei personalitzat i orientat a l’èxit del vostre negoci.

A l’era digital, la telefonia IP per a empreses i organitzacions és més que una necessitat: és una inversió en el futur de la vostra comunicació empresarial. A telex tenim l’experiència i l’orientació de servei per ajudar-vos a fer aquest salt.

Descobriu com la telefonia IP de Telex pot transformar la vostra empresa. Contacteu-nos avui per explorar les nostres solucions personalitzades i començar a invertir en el futur de la vostra comunicació empresarial