Suport

Benvinguts a la pàgina de suport de telex s.a.

Tot el personal i recursos de telex estan orientats a oferir-te la millor experiència de servei. Per poder-la gaudir satisfactòriament és necessari que llegeixis amb atenció aquesta introducció i les condicions del servei. Sabem que quan algú necessita suport està en una situació compromesa i a vegades crítica. El nostre compromís és fer tot el que estigui en les nostres mans per ajudar-te. Amb telex no estàs sol.

Quan accedeixes al servei de suport de telex pot ser que estiguis cobert per un contracte de manteniment, una garantia de la instal·lació o de l’equip, o només demanis el nostre suport. Telex farà tot el possible per ajudar-te, però el servei tindrà diferent prioritat, cost, i recursos dedicats.

Els clients que disposen d’un servei de manteniment tenen la màxima disponibilitat, i prioritat. Les condicions del contracte de manteniment indiquen el temps de resposta, com a màxim quatre hores, si els serveis (desplaçaments, dietes, hores de tècnic) estan inclosos, si la substitució avançada o la reparació del material està inclòs, i l’horari i calendari del servei (laborals, festius, horari laboral, 24 hores). Et recomanem que abans de sol·licitar un servei de suport coneguis el contracte de manteniment que tens amb telex.

Els clients coberts per una garantia tenen la reparació dels equips de franc (segons les condicions del fabricant), així com els nostres serveis. La garantia cobreix exclusivament els defectes de fàbrica o d’instal·lació. La garantia, en comparació al manteniment, no té un compromís de temps de resposta, ni una reposició avançada dels equips. Si la teva instal·lació és crítica, si en el cas d’avaria del sistema l’empresa s’atura o l’activitat queda afectada, et recomanem que contractis un servei de manteniment.

Si estàs dubtant de contractar un manteniment, en aquest enllaç trobaràs arguments per decidir-te.

I en qualsevol cas, tant si ets client nostre, com si no, ens pots demanar un servei de suport. Has d’entendre que els clients que paguen un manteniment tenen més prioritat, però tu també tindràs el nostre suport, i també gaudiràs del nostre millor tracte.

Sol·licitud de suport

Tu ets el client i pots contactar amb nosaltres com vulguis, però la manera més eficaç, la via més ràpida perquè el nostre departament de suport s’activi és enviar un correu electrònic a:

sat@telexsa.com

El responsable de manteniments rep els avisos i gestiona la sol·licitud amb la màxima prioritat. Els correus ens permeten gestionar les sol·licituds de suport de manera ordenada, amb la màxima informació de l’avaria, i ens ajuda a disposar d’un seguiment de l’horari i contingut de les actuacions.

En el correu ha de figurar la següent informació:

 • El teu nom i telèfon de contacte.
 • Empresa i població.
 • Descripció de l’avaria.
 • Quin és l’element avariat, i el seu número de sèrie (si el coneixes).
 • Les proves realitzades.

Amb totes aquestes dades el coordinador de suport assignarà el servei a un tècnic que et trucarà tan aviat com es pugui.

Formulari de sol·licitud de suport:  Disposes de manteniment? *

  Què et passa? *
  He llegit i accepto la política de privacitat.
  En enviar el formulari, sol·licites el servei de telex, d’acord a les tarifes actuals de servei, i les condicions particulars del contracte de manteniment o altres condicions particulars, si existeixen.


  * Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris.