Videovigilància IP

Totes les càmeres de videovigilància IP amb què treballem enregistren les imatges de forma digital perquè les puguem visualitzar de forma remota des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil. Instal·lem càmeres que funcionen amb infrarojos, amb moviment o amb càmeres d’alta resistència.

La videovigilància IP combina els sistemes tradicionals dels circuits tancats de televisió (CCTV) amb les xarxes de comunicació IP (Internet Protocol).

Què és la videovigilància IP?

La videovigilància és una eina de gran valor en l’actualitat que s’alinea amb molts dels objectius que ha de tenir la nostra empresa com ara la seguretat, el rendiment i la imatge. S’ha de valorar que més enllà d’aplicar un sistema de seguretat que eviti les intrusions, la videovigilància aporta altres beneficis com la gestió empresarial, el control de cues, la imatge promocional, etc.

Com funciona la vigilància IP?

El sistema de càmeres de videovigilància IP disposa de dues formes per poder visualitzar les imatges de la zona que tinguem videovigilada. La primera de les quals implica enregistrar les imatges en un terminal central o enviar-les, directament, al núvol perquè les puguem revisar. En canvi, la segona fórmula exigeix visualitzar les imatges en directe a través de qualsevol dispositiu mòbil i sense enregistrar-les. L’anàlisi d’imatges és una de les pràctiques cada vegada més estesa entre les empreses.

Càmera de vigilància IP per exterior

Existeixen les càmeres que funcionen amb infrarojos (capten i incorporen focus infrarojos); les conegudes com PTZ (Pant Tilt Zoom) amb moviment; càmeres d’alta resistència i càmeres amb estabilitzadors.

Radioenllaç (Enllaç punt a punt)

A través dels sistemes de radioenllaços, oferim una connexió a Internet de gran capacitat i que ens permet arribar de forma molt més econòmica allí on la fibra òptica encara no està disponible.

El radioenllaç és un sistema de comunicació que permet transmetre informació entre dos punts mitjançant l’ús d’ones radioelèctriques. A través d’aquest sistema de comunicació entre antenes, podrem connectar dos edificis o els magatzems de la nostra empresa amb la seu central. El radioenllaç treballa a partir de la banda lliure o banda llicenciada i els seus principals beneficis són la rapidesa a l’hora de realitzar la instal·lació i un important estalvi econòmic perquè no és necessària l’obra civil ni l’estesa de cable.

Cartelleria digital IP

Disposem d’un complet catàleg de solucions professionals per millorar l’apartat visual dins de la seva empresa sigui del sector que sigui. Instal·lem una xarxa local i remota de pantalles digitals, monitors ‘vídeowalls’ o tòtems publicitaris.

La cartelleria digital ha substituït els cartells o pòsters estàtics tradicionals per donar pas a un complet sistema de comunicació digital dinàmica i a través de pantalles de tecnologia punta. S’utilitza tant per a fins publicitaris com per millorar la comunicació interna dins d’una empresa.

Megafonia

Donem resposta a les empreses que necessiten que el seu sistema d’emissions de so sigui de gran qualitat. Oferim solucions en el camp de la megafonia digital que permeten adaptar-se a qualsevol tipus d’instal·lació per molt gran que siguin les distàncies.

Un bon sistema de megafonia i àudio digital és la garantia per comunicar-se a través de les xarxes locals i facilitar la transmissió de continguts de forma nítida i sense interrupcions. El seu sistema de funcionament és senzill, ja que utilitza un codificador que permet integrar el senyal de so amb una xarxa de comunicacions.

Control d’accessos

A Telex disposem d’un ampli ventall de sistemes de control d’accessos IP per garantir la seguretat de pas dins de la seva empresa. Comptem amb la tecnologia més puntera a través de serveis com el control a través d’empremtes dactilars, dispositius de curta distància o amb bandes magnètiques.

Disposar d’un bon sistema de control d’accessos IP permetrà a qualsevol empresa una millor gestió de la informació i integració amb la xarxa informàtica, a la vegada que facilitem el control des d’un únic punt d’accés. La seva gestió es pot realitzar de manera remota.

Com funciona un control d’accés?

Els controls d’accessos ens serviran per controlar la presència o l’accés en qualsevol sala o espai de la nostra empresa de totes aquelles persones o treballadors que designem a través del nostre propi protocol. El seu funcionament ens permetrà portar a terme una gestió molt acurada tant de la freqüència com de la franja horària.

Tipus de control d’accés

Els principals tipus de control d’accessos són per empremta dactilar; dispositius de curta distància o a través d’una targeta de banda magnètica.

Projectes realitzats